Hírek

LIQUI MOLY téli szezon

Három izgalmas világbajnokság a világmárkánkkal

Az alpesi sí, a skandináv sí, valamint a bob- és szkeleton-világbajnokság a LIQUI MOLY-val

A LIQUI MOLY téli sportok szponzorálása már számos csúcseseményen ragyoghatott, mint például a Four Hills Tournament, a legendás Hahnenkamm Race és számos más világszínvonalú esemény.

2021. február 7-től 21-ig, Cortina d’Ampezzo ad otthont a FIS 2021-es alpesi síbajnokságának következő csúcspontjának. Két hetes lélegzetelállító versenyek és események, amelyek 70 ország több mint 600 sportolóját vonzzák Cortinába. Ezen kívül mintegy 6000 ember vesz részt az eseményen, beleértve a munkásokat, az önkénteseket, az edzőket, a síszolgálat munkatársait és vezetőit is.

A világ minden tájáról több mint 500 millió ember követi a versenyeket élő TV-közvetítés útján. Nem feledkezve meg a digitális közönségről, aki szintén figyelni fog. Miért van ismét láthatóan bevonva a LIQUI MOLY? A sport szeretetéért, globális márkánk szeretetéért és a csúcsteljesítmény iránti szeretetért.

Mint egy otthoni játék! Legyen szó síugrásról, sífutásról vagy skandináv vegyes sportról – a németországi Oberstdorfban megrendezett 2021. évi skandináv síbajnokság hivatalos fő támogatójaként mindig a LIQUI MOLY indul!